Henrik Malmström må bli for en hver pris!

Han er altfor viktig til å kunne gi slipp på, og en signering av ham, vil sette standard for nivået på utlendingene i Sparta enten det ender opp med 6 eller 7.

Kenta Lindberg er vekk. Det er trist. Makan til lojal og flott fyr som alltid gjorde jobben og litt til. Han vil bli savnet.

Weihager kan bli god, men er foreløpig altfor rufsete defensiv. Fullt mulig å erstatte og vel så det.

Wessner er en dyktig spiller, men er langt enklere å erstatte en Henrik Malmström.

Henrik Malmström må ganske enkelt bearbeides og overtales av de beste folka Sparta har på området. Han var etter mitt syn Getligaens beste spiller i tillegg til å være dønn seriøs og et forbilde både på og utenfor isen. Når Sparta nå har ansatt ny trener og fortsetter kabalen for neste sesong, er det ingen spiller som vi ikke allerede har kontrakt med som er i nærheten av å være så viktig som Henrik Malmström.

Om enkelte andre mer eller mindre lokale stjerner på laget synes han holder vel mye puck og tar fra dem noe av glansen, kan de bare ta å klappe igjen og gå i seg selv.
Alle i Sparta har mye å lære av Henrik. Og ikke minst vil ha være det perfekte forbildet og den beste rollemodellen Sparta kan vise til nå som det satses fenomenalt bra i regi av Kent Karlsen & co i yngres. Der har de unge noe å strekke seg etter og lære av i alle henseender. Henrik jobber hardetst i hver kamp, er sist av isen på trening og er stort sett enten den klart beste, den beste eller en av de beste på isen i alle kamper.

Med Osear og Elofsson allerede signet og ny kontrakt med Malmstrøm ville det ganske enkelt være utrolig bra standard på utlendingene i Sparta. Lewerstrøm er heller ikke til å kimse av, men han er mye enklere å erstatte når den tid kommer. Sparta hadde griseflaks som fikk tak i Henrik midt under sesongen og det kan ikke herske et øyeblikks tvil om hva som er Tore Jobs sine tre viktigste jobber i ukene som kommer:

1) Signere Henrik Malmström
2) Signere Henrik Malmström
3) Signere Henrik Malmström

Vist 256 ganger. Følges av 11 personer.

Kommentarer

Ja vi bare må beholde Henrik Malmstørm. han er en av døm beste spillerene sparta har hatt noensinne. kan ikke bare la ha ngå uten å kjempe om han. Men han har vell ikke fått noen tilbud fra andre klubber så det er vell ikke så farlig. jeg tror å håper HENRIK blir i sparta.

De tilbudene vil garantert komme om de ikke allerede har kommet. Elofsson var svært nær ved å havne i Tyskland hvor han kunne ha tjent mye mere penger, men hensynet til familie og det faktum at han trives i Sarpsborg og ikke minst i Sparta ble utslagsgivende for en ny sesong i blått og hvitt. La oss håpe at Malmstrøm liker fansen og byen så bra at han vil være med en sesong for å ta revansje på Enga. Han lå utslått og nedbrutt på isen i fem minutter etter siste finalekamp. Skulle ha gitt en del for å vite om han tenkte bare helvete og faan eller om han faktisk der og da innstillte seg på revansj. Lysten på det siste er nok til stede, men det er klart ikke Sparta kan konkurrere med pengestinne ligaer som feks. Tyskland og Sveits, men en hel by som bryr seg om hockeylaget sitt hver dag er ikke så verst det heller. La oss håpe det teller når han gjør opp status.

I tilleg bør Sparta nå ta i mot de tilbudene som garantert kommer fra både sponsorer og privatpersoner som gjerne vil bla opp litt ekstra for å beholde Henrik Malmström. Greit at det skal være mest mulig lik lønnspolitikk i Sparta, men man må også ta hensyn til markedet og der er ikke Jonas Djupvik Løvlie fra Manglerud Star foreløpig verdt mer enn leggen til Henrik Malmström.

Det finnes ikke en forward i Getligaen jeg ville ha byttet ham mot om ikke det var meget store summer i mellom. Da må vi også finne oss i å betale litt om det er det som skal til.

bra skrevet lars. malmstrøm må bli i sparta. vet at han har blitt en gud blant yngre spillere i sparta og faktisk hos noen trenere. snakka med en trener som sa makan til stjerne har jeg aldri sett i min tid i sparta. malmstrøm var med på en trening og da treningen var slutt så satt han seg ned og plukket opp puckene og samlet i sammen utstyret. det er ikke ofte du ser stjernene gjør det da dem er med her sa han som var trener.

Ingen tvil om at han må bli. Støtter Lars her, ang. det her;
“I tilleg bør Sparta nå ta i mot de tilbudene som garantert kommer fra både sponsorer og privatpersoner som gjerne vil bla opp litt ekstra for å beholde Henrik Malmström.”

Men når det kommer til Wessner, syns jeg han har vært svak i år. Er god i dropper, og å holde på pucken, men har sirup i beina. Han er rett å slett for treg. Kan muligens forsvare en evt.7 utlendingplass.
Men så har vi det faktum at Kenta forsvinner, muligens Frøshaug og da evt Wessner, og da har vi bare Roest igjen som ren center. Det kan bli et stort hull å fylle.

det jeg tror kommer til å avgjøre om han blir er penge sekken til tore. og om Henrik selv vill bli eller om han vill til en større og bedre liga. han er god nok til svensk eliteserie og tyskland med mer.

Om det så blir kronerulling, han må bli!

Å han bliiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!!!!!!!! KONGE!

Kjære gud for noen herlige nyheter Jobs kom med i dag!

For en dag. Stjernen mister Rahm og vi signerer Kongen selv og Larsson fra Frisk haha!

Helt fantastisk at Malmström blir. Ikke nok med det så har også Alexander Larsson fra Frisk skrevet under.

Og da varte faen jula helt til påske:)

Dette er helt KONGE nyheter:)

Men hva skjer med Wessner nå?
Sparta har vel kontrakt med; Osaer, Elof, Durco, Lewerstrøm, Larsson, og KONGEN.. Det blir 6 stk.. Skal Wessner få kontrakt må kvota fryses på 7… Men det sørs vel ikke om Larsson er tiltenkt som erstatter for Wessner…..

Til Lars J- Når Henrik lå rett ut på isen så følte han alt og ingenting på en gang. Gutta hadde troen på at de skulle klare det helt til siste sekund, men da sluttsignalet gikk følte han seg tom.
Snakket med han senere på kvelden på Oppe & Nede, og han sa at egentlig så var det vel greitt at de ikke vant (selv om de ville det), for da hadde de ikke hatt noe å kjempe for til neste år. Da hadde de tatt alt for mye på en gang, og kanskje ikke hadde klart å leve opp til sine egne og fansen forventninger. Men neste sesong derimot….

Til MRA !!
Husk at Tore har signert et av de største talenente i sitt årskull (-90), Jonas Djupvik Løvlie. Jonas er et kjempetalent og er center. Så per i dag har Sparta Larsson, Roest og Djupvik Løvlie som centere i laget.

Det mest patetiske dersom man velger en kvote på 6 utlendinger er at ikke de cromo-klubbene med dårlig råd forstår at de taper enda mere terreng, men samma for meg..

Lurer på om det finnes genier som kan forklare meg hvordan man skal gå frem når man uansett kun har råd til b (minus) utlendinger og samtidig skal nærme seg konkurrentene. Dette paralellt med at konkurransen om de beste norske spillerne fører til at prisene skrus i været. Jeg vil tro at klubber med råd skaffer seg bedre utlendinger enn de med dårlig råd: Les – Stjernen sender hjem Rahm, Sparta signerer Malmstrøm for to år og kjøper den beste centeren til Frisk som har latterlige 1,6 mill å rutte med. Etterpå skal altså de som ikke har råde til gode utlendinger som er bedre enn de fleste norske være med i budkonkurranse om nordmenn på nivå 2-3 og 4 hvor prisene er drevet i været som en følge av en utlendingsavtale. Det er så dumt at det bare kunne ha skjedd i norsk ishockey. Det er en grunn til at halve serien holder på å gå konkurs hvert år. Det som skjer nå midt i en finanskrise og en avtale om færre utlendinger, er at de edruelige med dårlig råd taper terreng til de med god råd og at de som driter i det faktum at dårligere tider kan føre til at sponsoravtaler som er tegnet aldri blir effektuert, går konk. Dette er bevist før rundt om omtrent hele hockeyeuropa i langt bedre tider enn nå.

Lykke til…sier jeg bare til eksitensminimumsklubbene som tror at Wang eller en eller annen skole skal bringe de til topps selv med dårlig råd. Guttunger vinner aldri et sluttspill. Kutt gjerne ned til 5 utlendinger for min del, så sloss, Sparta, Oilers og Enga om guldet i de neste 30 år, mens halvparten av resta bare møter opp og blir latterliggjort mens den siste halvparten går konkurs etter tur.

Får man vekk nåværende ledelse(kameratklubben, jeg passer din rumpe om du passer min)så kan muligens hockeyen i Norge vokse. Slik det er nå så er det alt for mange idiot ting som enkelte styremedlemmer “finner opp” ting som ødelegger for en god hockey opplevelse.

Ellers, hockey ledere: sjekk eldrejunior lag, der fins det gode spillere. Muligens bedre å bruke resurser der enn å bruke penger på middelmådige/utbrente utenlanske
spillere ?? Disse vil kun sikre sin egen pensjon og ikke blø for laget !!

Annonse

Nye bilder